Kötü Kan dizisine kötü son, dizi ekran macerasına son verdi 6. bölümde final yaptı!

Now Tv'de yayınlanan "Kötü Kan" reyting beklentilerini karşılayamadıkları için final yapma kararı aldı. Dizi, 11 Ekim Cuma günü 6.bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizi bu bölümüyle final yaptı. Yerine hangi dizi geçeceği merak konusu oldu, işte detaylar...

Çağatay Tosun’un yönettiği, kadrosunda Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz’ü buluşturan “Kötü Kan” dizisi, beklenen reytingleri alamadı. Bu akşam final bölümü yayınlanacak . Dizi beklenen reyting oranını yakalayamadı.

Kadro güçlüydü ama olmadı

Yeni sezon dizi yapımlarından 'Kötü Kan' izlenen yapımlar arasındaydı. Ancak yine de bekledikleri seyirci performansını alamadı.Dizi de mafya, eski polis, gece kulübü ve cinayet gibi konular işleniyordu. Final yapacak olsa dahi oyuncu kadrosuyla ve oyuncuların rollerinde sergiledikleri performanslarıyla bu sezonun en iyi yapımları arasında anılacak.

Kötü Kan dizinin konusu nedir?

Eski polis memuru Kartal, güvenlik müdürlüğü yaptığı gece kulübünde tehlikeli bir mafya grubuyla başı belaya girer. Yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınan Kartal, mafya batağından kurtulmaya çalışırken aynı zamanda çocuklarına iyi bir baba olmanın sınavını verir.

Kötü Kan yerine hangi dizi gelecek?

Kötü Kan dizisinin final yapmasının ardından, 18 Ekim’de Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı “Gizli Bahçe” dizisi NOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri