Komşusu tarafından taciz edilen Cansel Ayanoğlu, uzaklaştırma kararının verilmemesine tepki gösterdi, adalet sistemini eleştirdi

Kısmet Olur Aşkın Gücü programıyla tanınan Cansel Ayanoğlu, komşusu tarafından tacize uğraması sebebiyle uzaklaştırma kararının alınmamasına tepki gösterdi. Ülkedeki adalet sistemini eleştiren Ayanoğlu, "Bir son mu olması gerekiyor illa" dedi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla adını duyuran Cansel Ayanoğlu, komşusunun kendisini taciz ettiğini paylaştı.

Cansel Ayanoğlu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sabah saatlerinde uyuduğu esnada komşusu tarafından kapının çalındığı ve o anki sersemlikle kapıyı açtığını söyledi.

Yan dairede oturan komşusunun 'Cansel' diyerek içeriye girdiğini ve kendisini rahatsız ettiğini dile getiren Cansel Ayanoğlu, yaşadığı olaydan sonra son zamanlarda yaşanılan cinayetlerden etkilendiğini belirterek soluğu karakolda aldı.

Ayanoğlu, kendisini rahatsız eden komşusu hakkında uzaklaştırma kararı almak amacıyla karakola başvurdu. Ancak iddiaya göre karakola başvuran Ayanoğlu, umduğu yanıtı alamadı.

"UZAKLAŞTIRMA TALEP EDEBİLMENİZ İÇİN DEFALARCA YAŞANMASI GEREKİR"

Uzaklaştırma kararı aldırmak istediğini ve komşusu tarafından rahatsız edildiğini dile getiren Ayanoğlu, kendisine verilen cevap nedeniyle isyan etti.

Kendisinin uzaklaştırma kararı istemesine karşılık polislerden 'Uzaklaştırma talep edebilmeniz için bu olayın defalarca yaşanması, adamın size takıntı yapması, hep peşinizde olması lazım" yanıtını alan Ayanoğlu, "Bir son mu olması gerekiyor illa! Niye en başında bir önlem alınmıyor?" diyerek isyan etti.

Cansel Ayanoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Karakoldan geliyorum. Ülkedeki adaletin saçmalığına bakar mısınız? Uzaklaştırma istiyorum. Adam kapıma dayanmış, sabahın 7'sinde. Alkol içmiş, ortam yapmış. Kapıma dayanıyor sırf beni tanıyor diye, ünlü olduğum için. Rahatsız ediliyorum, taciz ediliyorum. Karakolluk olduk, diyorum ki 'Uzaklaştırma istiyorum'. Bana diyolar ki; 'Uzaklaştırma talep edebilmeniz için bu olayın defalarca yaşanması, adamın size takıntı yapması, hep peşinizde olması lazım. Bir son mu olması gerekiyor illa! Niye en başında bir önlem alınmıyor? Bu tür olaylar yaşandığı, bir önlem alınmadığı sürece çok yaşanır kadına şiddet, cinayet. Teksas gibi!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Esenyurt'ta aracın çarptığı yaralı köpek tedavi altına alındı: Belediyeden açıklama
Yavru kediyi ağzıyla ısırarak sağa sola savurdu!
MSB duyurdu: Gara ve Metina'da 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Gündem Haberleri