Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak itiraf: 'Hayatımın en büyük hatasıydı' diyerek açıkladı

Eski AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, milletvekillik sürecini 'Hayatımın en büyük hatasıydı' diyerek açıkladı.

2018'de AK Parti'den siyasete giren ve Sakarya milletvekili seçilen dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, vekillik dönemine dair çarpıcı itirafta bulundu.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk olan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifi üzerine yarışlara ara verip milletvekili olduğunu fakat 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden pes etme noktasına geldiğini anlattı.

Süreç içinde çok istifa etmek istediğini programlara da katılmamaya başladığını ve sürekli görevi bırakmak için yol arayışlarına girdiğini ifade eden Sofuoğlu, "Daha bir yıl olmuş. 'Cumhurbaşkanı bana kızarsa kızsın, bırakacağım' dedim. Partiden bana ağır laflar ettiler. 5 sene geçti gitti. Beni beyaz saçla bıraktı." dedi.

Sofuoğlu, vekillik sürecini "Hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi" ifadeleriyle özetledi.

Sofuoğlu'nun o döneme dair samimi açıklamalarından satır başları şöyle:

"Parti teşkilatında kimse beni hoş karşılamadı. Çünkü herkes kendi adayını istiyordu. 'Kesin ilişkisini kullandı' dediler. Hikayenin nasıl olduğunu anlattım. Bu işlerle hiç alakam yok. Seçim çalışmaları hızlandı. Herkes bir şey talep etmeye başladı. Danışmanlarından birini aradım, 'Cumhurbaşkanının program nerede, hemen oraya geleceğim. Ben bu işi yapmam, yapamam abi. Beni çıkartın listenizden' dedim. Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'şuraya git, buraya git' demelerinden”

"Beni beyaz saçla bıraktı"

“Yarışları bıraktırdı bana, rahat rahat hayat yaşayacaktım ben, ‘Bu ne abi' dedim. 'Sakın öyle bir şey yapamazsın, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanırlar' filan beni caydırdı. Anladım ki mecburum milletvekili olacağım ben. Ankara yolları başladı. Süreç içinde çok istifa etmek istedim. Artık bıraktım programlara da katılmamaya başladım. ‘Bana yol gösterin ben bu iş bırakayım’ dedim. Daha bir yıl olmuş. 'Cumhurbaşkanı bana kızarsa kızsın, bırakacağım' dedim. Partiden bana ağır laflar ettiler. 5 sene geçti gitti. Beni beyaz saçla bıraktı. Hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi. Deli gibi atladım ne derseniz yaparım modundaydım"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Candan Kardeşler soruşturmasında flaş gelişme: Onur Apaydın'ın dilekçesi mahkemeye verildi
'Doludizgin' sergisi sanatseverlerle yeniden buluşuyor
Isparta'da patlama: Duvarlar yıkıldı, kapılar yerinden söküldü

Gündem Haberleri