Kemal Kılıçdaroğlu, Selçuk Sarıyar'ı mı destekliyor?

CHP’de İstanbul İl Başkanlığı seçimi heyecanı yaşanırken öne çıkan isimler de netleşmeye başladı. Kılıçdaroğlu’nun son olarak işaret ettiği isim ise dikkat çekti…

Kurultay süreci devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde İstanbul İl Başkanlığı seçimi heyecanı da yaşanıyor. Farklı adayların ismi ön plana çıkarken Kılıçdaroğlu, son yaptığı açıklamada gençlik kollarına işaret etti.

O kişiyi mi adres gösterdi?

Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Mehmet Mert, Kemal Kılıçdaroğlu’nun son açıklamalarını değerlendirdi. Gazeteci Deniz Zeyrek’e konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul İl Başkanlığı seçimi için yaptığı açıklama dikkat çekmişti. Kılıçdaroğlu’nun başkan seçilecek isim için belirttiği kriterleri Mehmet Mert yorumladı.

İşte o aday!

Kişisel Twitter hesabından Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını alıntılayan Mert, CHP liderinin işaret ettiği ismi de açıkladı. Mehmet Mert, Kılıçdaroğlu’nun CHP İstanbul İl Başkanı olmasını istediği ismin İBB ve Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar olduğunu iddia etti.

Kılıçdaroğlu'nun gönlündeki isim...

İşte o açıklamalar:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Zeyrek’i arayarak şunları söylemiş:

'Bir arkadaşımız geldi İstanbul il başkanı olmak istediğini söyledi. Gidip yarışmasını söyledim. Sonra gençlik kollarından iki arkadaş geldi. Onlara da aynısını söyledim. Bir arkadaşla daha görüştüm. Ona da gidip aday olmasını söyledim. Hepsi aday olur, iyi olan kazanır. Kurultayları hep gençlik kollarından gelen arkadaşlar kazanıyor. Bu CHP geleneğinin bir sonucu. Partideki dinamizmi gösterir.'"
.
Ben bu cümleden @kilicdarogluk'nun gönlünün gençlik kollarından gelen İBB ve Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar'dan yana olduğu kanaatine vardım…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mehmet Mert’ten çarpıcı tespit! “İmamoğlu ve ekibi öz eleştiri yapmalı”
İYİ Partili il başkanı görevinden istifa etti
CHP İstanbul İl Başkanı kim olacak?

Gündem Haberleri