Kadın Partisi 10'uncu yılını Anıtkabir'de kutladı

Kadın Partisi, kuruluşunun 10'uncu yıl dönümünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda kutladı.

25 Haziran 2014’de, "Erkek Demokrasiden Gerçek Demokrasiye" diyerek yola çıkan Kadın Partisi, bu yıl 10'uncu kuruluş yılını kutluyor. Kadınların eşit temsil ve katılım haklarını savunmak için verilen mücadeleyi sürdüren Kadın Partisi, 10. yılını en anlamlı yerde kutladı.

Kadın Partisi tarafından kutlamalar ilk olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuru olan Anıtkabir'de başladı. Yapılan anlamı ziyarette Cumhuriyet ve Laiklik başta olmak üzere anayasanın değiştirilemez maddelerine atıfta yapıldı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Kadın Partisi Genel Merkezi'nde 10. yıl kutlamaları devam etti

Kadın Partisi üyelerinin Anıtkabir ziyaretini ardından bir sonraki güzergah Kadın Partisi Genel Merkezi oldu. Burada gerçekleşen basın toplantısı ve kokteylin ardından Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan, konuşma yaptı.


Yazgan konuşmasında; Kadın Partisinin kuruluşundan bu yana elde edilen başarıları ve geleceğe yönelik hedeflerini paylaştı. Kadın Partisi'nin 10. kuruluş yılında destekçilerine, emek veren tüm kadınlara teşekkür etti. Benal Yazgan; "Kadın Partisi, sadece kadınlar için değil, toplumun tüm kesimleri için daha demokratik ve eşit bir Türkiye hayaliyle yoluna devam etmektedir." diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri