Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta mı yapılacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanacak? İşte toplantı gündemi...

Yeni haftanın gelişiyle beraber vatandaşlar tarafından Kabine Toplantısı'nın tarihi merak ediliyor. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı ne zaman?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar ve konuları kamuoyu tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yeni hafta gelirken kritik toplantının tarihi sorgulanıyor.

Yapılacak toplantıda Ortadoğu'daki gelişmeler ile Türkiye'nin iç siyasi meselelerinin istişare edileceği öngörülüyor. Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde her ay 2 defa toplantı gerçekleştirmekte. Peki Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?


KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?


Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmişti. Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıldönümü kapsamında Kabine Toplantısı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapılmıştı.

Bir sonraki yapılacak olan Kabine Toplantısı tarihi merak ediliyor ancak henüz tarih açıklanmadı. Konuyla ilgili açıklama geldiği zaman sayfamızda yer vereceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Düğünde maganda dehşeti: Mahalle muhtarı havaya ateş açtı, bir kişi yaralandı
Narin'i amcası mı öldürdü? Bir isim itirafçı oldu! Narin Güran'ın cesedini kim çuvala koydu?
Narin'i kim öldürdü? Narin Güran cinayetinde kimler gözaltına alındı? İşte merak edilen sorular

Gündem Haberleri