Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? 2024 jandarma uzman erbaş alımı başvuru ekranı

Resmi Gazete'de yayımlanan uzman erbaş alımı ilanı sonrasında Jandarma uzman erbaş alımı başvurularının nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?

Jandarma Genel Komutanlığı açıklaması sonrası jandarma uzman erbaş alımı merak edilip araştırılıyor. Adaylar 2023-2024 KPSS puanı ile alımlar için başvuru yapabilecekler. KPSS puanı bulunmayan adaylar ise başvuruda bulunamamış olacak. Peki 2024 jandarma uzman erbaş alımı başvuruları nasıl yapılır?


UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığına toplamda 9 bin 75 jandarma, 500 sıhhiyeci, 100 muhabere, 5 bot serdümeni ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak.

Söz konusu alıma yapılacak başvurular, 7-21 Ekim'de internet üzerinden alınacak.


UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU EKRANI


Erbaşı alımı için başvurular https://www.jandarma.gov.tr internet adresi üzerinden ve “İşlemler” ‘‘Personel / Öğrenci Alım Başvuru ve Sonuçları’’ kısmından Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) bölümünden, e-Devlet kapısı aracılığıyla 7 - 21 Ekim 2024 (saat 23.59’a dek) tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Başvuruların detayları, başlama ile bitiş saatleri, temini yapılacak sözleşmeli uzman erbaş branşları, temin şartları https://vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının https://kamuilan.sbb.gov.tr internet sitelerinde yayımlanacak olan kılavuzların içerisinde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şile’nin düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Mersin'de boya imalathanesinde patlama: Yaralılar var
Miss Russia 2024 güzellik yarışmasının birincisi kim oldu?

Gündem Haberleri