İzmir'deki restoranda yarım balık şoku!

İzmir'in Urla ilçesinde bulunan bir restoranda balık siparişi veren müşterilerin tabağına yarım balık servis edilmesi görenleri hayrete düşürdü.

Türkiye'de hayat pahalılığı her geçen gün cep yakarken restoranlarda servis edilecek yemeklerde tasarrufa gidilmeye başlandı. İzmir'in Urla sahilinde bulunan bir restoranda balık siparişi veren gazeteci Mehmet Mert, gördükleri karşısında hayatının şokunu yaşadı.

Restoranda yarım balık şoku!

Sipariş verdiği balığın yarım halde tabağa servis edildiğini gören Mehmet Mert, ilk olarak garsona durumu bildirdiğini ardından ise görevlinin "Balığın bu şekilde servis edildiğini" belirtmesi üzerine yetkili ile görüşmek istedi. Yetkilinin restoranda bulunmaması nedeniyle sorununu dile getiremeyen Mehmet Mert, balık siparişi sonrası yaşadığı o ilginç anları cep telefonu kamerası ile kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

"Bu kararı doğru bulmuyorum"

Gazeteci Mehmet Mert çektiği videosunda; "Restoranda uygulanan yarım balık politikasını doğru bulmadığını ve bu yönteme gidilmesinde işletmenin haklı bir gerekçesi olabileceğini" vurguladı.

Mert, videoyu sosyal medya hesabı X üzerinden şu notu düşerek paylaşım yaptı. "Ekonomimizin durumu mekanlardaki sofralarımıza böyle yansıdı. İzmir Urla’da bir restaurantta balık siparişi veriyorsunuz, size yarım balık geliyor!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri