İYİ Parti'de başkanlık adayları artıyor!

Meral Akşener'in kurultayda yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından bir isim daha adaylığını ilan etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yaptığı bir açıklama ile 27 Nisan tarihinde düzenlenecek kurultayda aday olmayacağını duyurmuştu. Akşener'in açıklamasının hemen ardından İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu kurultayda genel başkanlık için aday olduğunu açıklamıştı. Kısa bir süre önce önemli bir isim daha adaylık duyurusu yaptı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti'nin 27 Nisan 2024 tarihinde düzenlenecek Seçimli Olağanüstü Kurultayında Genel Başkan adayı olacağını açıkladı. Kişisel X hesabından bir paylaşımda bulunan Koray Aydın şunları ifade etti:

"Büyük Türk milleti,

Değerli İYİ Partililer,

Bilindiği üzere İYİ Parti’miz, 27 Nisan 2024 tarihinde Seçimli Olağanüstü Kurultay kararı almıştır. Bu bağlamda kararın alındığı günden bu yana milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, kurultay delegelerimiz ve partimize emek vermiş pek çok dava arkadaşımızla yürüttüğümüz istişareler sonucunda Genel Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Büyük fedakarlıklarla Partimizi kuran, bugünlere getiren, aldığı Olağanüstü Kurultay kararıyla Partimizin önünü açan ve yeniden aday olmayacağını açıklayan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e teşekkür ediyorum.

Kurucu Teşkilat Başkanı olduğum ve bir evlat gibi büyüttüğümüz İYİ Parti’mizi yeniden ayağa kaldırmak, Türkiye’ye yeniden umut olmasını sağlamak ve Partimiz için emek veren bütün dava arkadaşlarımızı birlik, bütünlük ve kardeşlik hukukuyla bir araya getirmek amacıyla; kutlu bir yola çıkmış bulunuyoruz.

Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz hayır olsun.

Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.

Adaylığımla alakalı kapsamlı açıklamayı ilerleyen günlerde gerçekleştireceğim. Açıklamamızın yeri, tarihi ve saatini sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri