İstanbul'da Türkiye-Hollanda maçı heyecanı meydanlara taştı!

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hollanda ile karşılaşan A Milli Takımın maçına kilitlendi.

İstanbul'da binlerce kişi stadyumda ve meydanlarda maçı izlemek için bir araya geldi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Hollanda ile karşılaşan A Milli Takımın maçını izlemek için binlerce kişi, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda ve İstanbul'daki farklı meydanlarda bir araya geldi. Binlerce kişi milli maç heyecanına dev ekranlarda ortak oldu.

BEŞİKTAŞ STADYUMU'NDA DEV EKRAN KURULDU

İstanbul'da Milli maç heyecanı, Beşiktaş Stadyumu'nda kurulan dev ekranda yaşandı. Maç başlamasına saatler kala binlerce taraftar ellerinde Türk bayrakları ve formalarıyla stadyuma akın etti. Stadyumda toplanan binlerce taraftar İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tezahüratlara başladı.

EURO 2024 futbol turnuvası kapsamında Berlin'de oynanacak olan Türkiye-Hollanda çeyrek final karşılaşması için İstanbul'da birçok noktada dev ekran kuruldu. Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda kurulan dev ekranda bu milli heyecanı yaşamak isteyen binlerce kişi, saatler öncesinden stada geldi. Ellerinde Türk bayrakları ve milli takım formalarıyla stadyuma akın eden vatandaşlar, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tezahüratlara başladı. Maçın başlamasının ardından tüm Türkiye maça odaklandı.

YEDİKULE'DE MİLLİ MAÇ HEYECANI

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final elemelerinde karşılaştığı Hollanda milli takımı ile saat 22.00'da karşı karşıya geldi. Fatih'te bulunan tarihi Yedikule surlarında belediye tarafından kurulan dev ekranda binlerce vatandaş milli maç heyecanı yaşadı. Maç anında Samet Akaydin'in attığı golde vatandaşlar büyük coşku ile gol sevincini yaşayıp meşaleler eşliğinde tezahürata bulundu.

MALTEPE'DE MAÇI DEV EKRANDA ÇOŞKUYLA İZLEDİLER

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya geldi. Millilerin maçı Maltepe'de meydana kurulan dev ekrandan izlendi. Vatandaşlar kurulan dev ekranda maçı Türk bayrakları açarak ve meşale yakarak coşkuyla izledi. Milliler müsabakanın 35 dakikasında Samet Akaydin'in golüyle 1-0 öne geçerken meydanları dolduran binlerce vatandaş sevince boğuldu.

Maçı izlemeye gelen Umut Boyun, "Heyecanlıyız yani Türkiye Milli Takımı olarak çok başarılı. Kalabalığı da görüyorsunuz, gönül Almanya'da olmak isterdi ama buradan da takımımızı destekliyoruz. Avusturya maçından sonra hepimiz heyecanlandık, heyecanımız yükseldi. Buradan sonra yarı finale gideceğiz tabii ki de, milli takımımızı destekliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri