İstanbul'da bu ilçeler karanlığa gömülecek! BEDAŞ açıkladı: 11 Eylül Çarşamba İstanbul elektrik kesintileri listesi

İstanbul'da bazı ilçe ve bölgelerde elektrik kesintileri yapılması planlanıyor. 11 Eylül 2024 tarihinde vatandaşlar elektrik kesintisi yapılacak ve yapılan ilçeleri sorgulamaya başladı. İşte AYEDAŞ ve BEDAŞ İstanbul elektrik kesintileri listesi...

Evlerinde elektrik sıkıntısı yaşayan vatandaşlar "Elektrikler mi gitti? Elektrikler ne zaman gelecek" sorularını merak ediyor. 11 Eylül Çarşamba günü arıza ve bakım çalışmaları sebebiyle yapılacak elektrik kesintileri ALO 186 hattı üzerinden ya da AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfalarından sorgulanabilmekte.

Vatandaşlar arama motorları üzerinden elektrik kesintisi ile ilgili yaptıkları sorgulamalar gerçekleştiriyor. Peki İstanbul'da elektrik kesintileri yapılacak ilçeler hangileri? İşte 11 Eylül elektrik kesintileri listesi...

AYEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİLERİ

AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ'ın ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle ilgilendiği bilinmekte. Güncel kesintiler, iki kurumun da sitesi üzerinden sorgulanabiliyor.

BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİLERİ

İstanbul Avrupa yakasında yapılacak planlı elektrik kesintilerine, ilçelerin ve mahallelerin yer aldığı Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinden ulaşılabilmekte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Marmaray'da terliklerini çıkarıp uzanmıştı: Tepki çeken görüntüler sonrası şahıstan tehdit mesajı
İzmir'i sağanak vurdu: Cadde ve sokaklar suyla doldu
Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda yangın: Onlarca hektar alan zarar gördü

Gündem Haberleri