İletişim Başkanlığı'ndan "Süper Kupa" açıklaması! İptal edildi mi?

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Süper Kupa'nın iptal edildiği yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Bugün Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamanın ardından Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçının iptal edildiği haberleri gündeme gelmişti. Konuya dair İletişim Başkanlığı'ndan flaş bir açıklama geldi.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla, "Süper Kupa iptal edildi" şeklinde çıkan haberler yalanlandı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali'nin Nisan ayında oynanmasının planlandığı da açıklamada duyuruldu.

İşte Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin paylaşımında yer alan ifadeler:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Süper Kupa iptal edildi” iddiaları doğru değildir. 29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır. Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kadıköy’de inşaat işçisi çöken duvarın altında kaldı

Gündem Haberleri