İddia: Akşener, Meclis'e yakın mesafede ofis tuttu

İYİ Parti'nin eski Genel Başkan'ı Meral Akşener'e devlette görev verileceği iddiaları konuşulurken gazeteci İsmail Saymaz'dan çarpıcı bir iddia geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'nin eski Genel Başkan'ı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirdiği görüşmenin yankıları sürüyor.

Görüşmenin içeriğine dair bilgi paylaşılmamasından dolayı birçok iddia gündeme gelmişti. İddialar arasında Erdoğan'ın Akşener'e Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı teklif ettiği ve Akşener'in görüşmede Erdoğan'dan oğlu Fatih Akşener'in Paris Büyükelçiliği'ne atanmasını istediği en çok konuşulan konular olmuştu.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'da Akşener’i görüşmenin konusunu ve içeriğini açık ve net bir şekilde açıklama yapmaya çağırmış ve "Açıklama yapılmaz ise bu görüşme İYİ Parti’ye gönül veren milyonların vicdanını kanatacaktır" demişti.

Son olarak görüşme içeriğinden kaynaklanan bilgi eksikliğinde dolayı ortaya atılan iddiaların artması üzerine İYİ Parti Milletvekili Burak Akburak'tan da açıklama gelmiş ve görüşmeyi Erdoğan'ın istediğini ve zamanının bir gün önce belli olduğunu söylemişti. Akşener devlet için göreve hazır olduğunu belirten Akburak, oğlu hakkında çıkan iddialara kızgın olduğunu da ifadelerine eklemişti.

Ancak Akburak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Akşener devlette göreve hazır” “Dervişoğlu’na kızgın” ifadelerini söylediğini yalanlamıştı.

Saymaz: Akşener Meclis'e çok yakın mesafede ofis tuttu

Tartışmalar sürerken gazeteci İsmail Saymaz ortaya bomba bir iddia attı.

Saymaz, Akşener'in devlet için göreve hazır olduğu iddiaları doğrulayan bir paylaşım yaptı. Saymaz, Meral Akşener'in Çankaya’da TBMM’ye çok yakın bir mesafede ofis tuttuğunu ve taşınmaya bugün başladığını söyledi.

Saymaz "İyi Parti eski lideri Meral Akşener, Çankaya’da TBMM’ye çok yakın bir mesafedeki Cinnah Caddesi 57 numaralı binada ikinci katta ofis tuttu. Taşınma bugün başladı." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek
Valilik tarih saat ve tarih vererek uyardı: 'Sıcaklıklar yükselecek, dışarı çıkmayın'
Milli Eğitim Müdürlüğü'nde taciz skandalı: Şube müdürü açığa alındı

Gündem Haberleri