Havada korku dolu anlar: THY uçağı türbülansa girdi, 6 yaralı

THY uçağında dehşet anları yaşandı. Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Taipei seferini yapan uçağın Taipei Havalimanı’na inişine kısa bir süre kalmışken türbülansa girdi. 6 kişi yaralandı.

THY uçağında yaşanan panik anları yolcuları büyük endişeye sevk etti. THY’nin TC-JJE kuyruk tescilli, TK-24 sefer sayılı İstanbul-Taipei seferini yapmakta olan bir uçak, Taipei Havalimanı’na inişe 2 saat kala türbülansa girdi.

Havada sallanan uçakta 214 yolcu bulunurken, olay nedeniyle 6 kişi yaralandı. Yaralıların 4’ün yolcu 2’si kabin görevlisi olduğu öğrenildi. Ayrıca türbülansa giren uçak yerel saatle 18.01’de Taipei Havalimanı’na inişini gerçekleştirdi.

THY BASIN MÜŞAVİRİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Olay hakkında THY Basın Müşaviri Yahya Üstün açıklamada bulundu ve “Uçağımız Taipei meydana inişini sorunsuz şekilde gerçekleştirmiş olup, sağlık ekipleri uçağı karşılamış ve gerçekleştirilen ilk müdahaleye göre ciddi bir bulguya rastlanmamıştır. Ayrıca 2 yolcumuz talepleri doğrultusunda hastaneye sevk edilmiştir. Uçuş ve yolcu güvenliğini her zaman ön planda tutan Türk Hava Yolları, yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü duymaktadır. Yolcularımızın ve ekibimizin sağlık durumu yakından takip edilmektedir" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri