Hataylı depremzededen Murat Kurum’a sert tepki: AK Parti üyesine bu yapılıyorsa…

Esnaf ziyareti yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Hataylı bir depremzeden şok çıkış!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un bugün esnaf ziyareti yaptığı sırada yaşanan bir olay gündeme damga vurgu. Hataylı bir depremzede olduğunu söyleyen kişi, Kurum’un yanına gelerek mağduriyetini anlattı. AK Parti üyesi olduğunu söyleyen depremzede, “Ben AKP üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur" diyerek tepkisini dile getirdi.

"AK Parti üyesine bu yapılıyorsa..."

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanına gelerek anne ve babasının kaybettiği 6 Şubat depremlerinden sonra yaşadıklarını anlatan vatandaş, 50 milyon dolarlık malına devletin el koyduğunu iddia etti. Rezerv alan ilan edilerek mallarının elinden alındığını belirten depremzede, “Her şeyimi kaybettim. Ben AKP üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur” diye konuştu.

Kurum ne yanıt verdi?

Depremzedenin anlattıklarını dinleyen Murat Kurum, “Bakalım, böyle olmaması gerekir ama… Ben sizi ilgili arkadaşlarla görüştereyim.” dedi.

“404 dükkan, 50 milyon dolar kaybettim”

Hataylı depremzede Murat Kurum’a şunları anlattı: “Annemi babamı kaybettim. 50 milyon dolarlık malıma devlet el koydu. Rezerv alan ilan ettiniz. Arazime 404 dükkan yapıldı. Rezerv alan ve sizin riskli alan ilan ettiğiniz yerleri, Çevre-Şehircilik zamanında... Her şeyimi kaybettim. 50 milyon dolarımı kaybettim. Devlet el koydu, hiçbir şekilde şu anda ne kira veriyorsunuz, ne bir şey yapıyorsunuz. Beni hayata mahkum ettiniz. Bana 1 dükkan verilmedi. Bütün malımı mülkümü kaybettim. Ben AKP üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sahibinden.com çöktü mü, neden erişim yok, Sahibinden ne zaman açılacak? 24 Eylül 2024
Beşiktaş'taki 29 kişinin öldüğü yangın faciası: 13 kamu görevlisine dava açıldı
Şanlıurfa merkezli 3 ilde PKK operasyonu: 4'ü yabancı uyruklu 6 kişi gözaltında

Gündem Haberleri