Haluk Levent, Tadic’i örnek gösterip Merih’i savundu, ortalık karıştı!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in Milli maç sonrasında yaptığı “bozkurt işareti” nedeniyle 2 maç ceza alacağı söylenen Merih Demiral’ı savunurken, Tadic’in hareketini örnek verince Fenerbahçeli taraftarlardan tepki gördü.

Merih Demiral’a Avusturya maçı sonrasında yaptığı “bozkurt” işareti nedeniyle 2 maç ceza verileceğinin iddia edilmesi ortalığı ayağa kaldırmıştı. Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in konuya ilişkin Fenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic’i örnek göstererek yaptığı yorum sosyal medyada gündem yarattı.

“Tadic’in Çetnik selamı” örneği olay yarattı!

Haluk Levent kişisel X hesabından yaptığı bir paylaşımla, Merih Demiral’a verileceği iddia edilen 2 maçlık cezayı kınadı. Demiral’ı savunan Levent, Fenerbahçeli Sırp futbolcu Dusan Tadic’in bir milli maç sonrasında yaptığı “Çetnik selamı”nı örnek gösterdi.

Fenerbahçeliler çıldırdı, paylaşımını sildi!

Tadic’e ceza verilmeyin Demiral’a verilmesini eleştiren Levent’in paylaşımı sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Sarı-lacivertli taraftarlar Haluk Levent’in Tadic’i örnek göstermesine tepki mesajları yağdırınca ünlü şarkıcı paylaşımını silerek yeni bir mesaj yayınladı.

İşte Haluk Levent’in sildiği o mesaj!

Haluk Levent’in daha sonradan sildiği paylaşımında şu ifadeler yer alıyordu: “Srebrenitsa’da herkesin gözü önünde soykırım yaptı Sırplar. On binlerce insanı her 11 Temmuz’da anıyoruz. Çetnik selamı veren Tadiç’e ceza verdin mi UEFA?? Merih Demiral depremde canını dişine taktı tüm dünya sporcularından Ahbap için bağış topladı. Çok iyi bir insandır , pırıl pırıldır. Hepimizin siyasi politik farklıkları olabilir. Hepimiz ortak paydada bu ülkenin sevdalısıyız. Tadiç’e dokunmayıp, Merih’e ceza veren UEFA’yı kınıyorum.”

“Fenerbahçe’de oynadığını bilmiyordum”

Konuya dair yeni paylaşımda bulunan Haluk Levent, Dusan Tadic’in Fenerbahçe’de oynadığını bilmediğini söyleyerek, “Cahilliğime verin” dedi. Levent’in son mesajında ise; “Cahilliğime verin. Her şeyimin üzerine yemin ederim ki Tadiç ‘in ülkemizde Fenerbahçede oynadığını bile bilmiyordum. (Bilseydim de pek değişmezdi gerçi) Yani hangi takımda olursa olsun soykırım çağrıştıran işaretlerin yapılması insanlık suçudur. Fenerbahçeli kardeşlerim canlarım. Kesinlikle büyük Fenerbahçe taraftarına be ailesine bir saygısızlığım olarak kabul etmeyin. Ama konu Stebrenitsa olunca dayanamadım.” ifadeleri yer aldı.

"Fikirlerim bakidir" diyerek mesajı sildi

Merih Demiral'ı Dusan Tadic örneği ile savunduğu mesajını silmek zorunda kaldığını belirten yeni bir paylaşım yapan Haluk Levent; "Twitimin altı takımlar arası küfre dönüştüğü için silmek zorunda kaldım. Bağışlayın . Fikirlerim bakidir." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Haliç Köprüsü'nde trafik yoğunluğu sürüyor: Çalışmalar 8 Temmuz'a kadar sürecek
Fatih'te 'Suriye uyruklu kişi çocukları taciz etti' iddiası: Zanlı yakalandı

Gündem Haberleri