Halk TV'den ayrılmıştı: Seyhan Avşar'ın yeni adresi belli oldu

Halk TV'den ayrılan gazeteci Seyhan Avşar'ın yeni adresi Gerçek Gündem oldu.

Halk TV'den ayrılan gazeteci Seyhan Avşar, Gerçek Gündem haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Geçtiğimiz günlerde Halk TV'den ayrıldığını açıklayan gazeteci Seyhan Avşar, "Halk Tv ailesine veda vakti" paylaşımıyla kanaldan ayrılma kararını günler öncesinde aldığını söylemişti. Sonrasında bir kez daha açıklama yapan Avşar, kanaldan kendi isteğiyle ayrıldığını ve kanal yönetiminin kalması için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını dile getirmişti. Ancak kararının arkasında durmak istediğini belirten Avşar, "Bu yolun bana daha iyi geleceğini düşündüm hepsi bu" demişti.

Avşar bugünden itibaren Gerçek Gündem'de genel yayın yönetmeni olarak mesleki yolculuğuna devam edeceğini duyurdu.

Muhabir olarak özel dosyalar yapmaya devam edeceğinin bilgisini veren Avşar şu ifadeleri kullandı:

Sevgili dostlar, bugünden itibaren Gerçek Gündem ( @gercekgundem ) genel yayın yönetmeni olarak mesleki yolculuğuma devam edeceğim. Ancak muhabir olarak mesleğin mutfağında olmaya özel dosyalar yapmaya devam edeceğim. Bu süreçte tüm eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

KOLTUĞA MERT ESKİSINDI OTURMUŞTU

Gerçek Gündem haber sitesinin 3 ay önceki genel yayın yönetmeni Hilmi Hacaloğlu'nun ayrılmasının ardından koltuğa Mert Eskisındı oturmuştu. Eskisındı, görevi bugün itibarıyla Seyhan Avşar'a devretti.

SEYHAN AVŞAR KİMDİR?

Seyhan Avşar 1991’de Bitlis'te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümlerinden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi’nde öğrenciyken Cumhuriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak çalışmaya başladı. Cumhuriyet gazetesinde yaklaşık 7 yıl boyunca adliye muhabirliği görevini üstlendi.

2022 yılında Halktv.com.tr’de çalışmaya başladı. Şimdi ise kariyerine Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni olarak devam edecek.

Avşar, 2018 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen, “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri” yarışmasında eğitim dalında, 2019 yılında ise İstanbul Gazeteciler Derneği’nin (İGD) haber ödülüne, Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin (ÇGD) Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik ödülüne ve Metin Göktepe gazetecilik ödülüne layık görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

DEM Partili vekilden Mardin'deki yangın için çağrı: 'Gece görüşlü helikopter yok diyenlerin şimdiki gerekçesi ne?'
Enflasyon onları da vurdu: Büyük Mübadele Derneği Çatalca Temsilciliği kapatıldı
Eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış'ın cenazesi Düzce'de defnedildi

Gündem Haberleri