Güneri Cıvaoğlu'nun cenaze töreni ne zaman, hangi camiden?

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu’nun 85 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından usta kalemin cenaze törenine ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı.

Gazeteci ve yazar Güneri Cıvaoğlu 1 Ekim 2024 Salı günü 85 yaşında yaşamını yitirdi. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Cıvaoğlu basın dünyasını, yakınlarını ve dostlarını yasa boğdu. Usta gazeteciye son görevlerini yerine getirmek isteyen birçok kişi de Güneri Cıvaoğlu’nun cenaze töreninin ne zaman olacağını ve cenaze programının belli olup olmadığını merak ediyor. Peki Cıvaoğlu’nun cenazesi nereden, hangi camiden kalkacak, hangi mezarlığa gömülecek?

Güneri Cıvaoğlu’nun cenaze töreni ne zaman?

Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu’nun 85 yaşında vefat etmesinin ardından gazetecinin cenazesinin nereden kaldırılacağı araştırılıyor. Henüz Cıvaoğlu’nun vefat haberinin yeni duyulmadı nedeniyle cenaze programının belli olmadığı düşünülüyor.

Güneri Cıvaoğlu cenaze programı belli oldu mu?

Günerı Cıvaoğlu’nun cenazesinin hangi gün saat kaçta olacağı, cenaze namazının hangi camide kılınacağı ve usta kalemin hangi mezarlığa gömüleceğine ilişkin detaylar henüz netleşmedi. Cıvaoğlu için defin öncesinde bir cenaze töreni yapılması bekleniyor.

Güneri Cıvaoğlu'nun cenaze programı açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

GÜNERİ CIVAOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Gazeteci ve yazar Güneri Cıvaoğlu, 30 Temmuz 1939 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Cıvaoğlu 1 Ekim 2024 Salı günü 85 yaşında İstanbul’da tedavi gördüğü hastaneye hayatını kaybetti.

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayan Güneri Cıvaoğlu 1960’lı yıllarda gazetecilik kariyerine muhabir olarak başladı. Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetelerinde çalıştıktan sonra TRT kurucu ekibinde yer aldı.

Strasbourg Üniversitesi'nde ekonomi okuduktan sonra Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Güneş Gazetesi'ni kurarak burada genel yayın yönetmenliği yaptı.

Sabah ve Milliyet gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Hazırlayıp sunduğu Şeffaf Oda programıyla yıllarca televizyon ekranlarında yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Antalya'da kadın cinayeti: Tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü

Gündem Haberleri