Fıtık

Emel Sayın fıtık ameliyatı oldu, günlük yaşamın tozunu attırıyor. Popçu Işın Karaca fıtık ameliyatı oldu, sahnelerin tozunu attırıyor.

Emel Sayın fıtık ameliyatı oldu, günlük yaşamın tozunu attırıyor. 
Popçu Işın Karaca fıtık ameliyatı oldu, sahnelerin tozunu attırıyor.
Bir dönem Galatasaray’da top koşturan Felipe Melo, önce  fıtık ameliyatı, ardından da ufak bir fizik tedaviyle, İtalya’nın İnter takımına, ikinci transfer anlaşmasında ise Brezilya’ya transfer oldu, sahaların tozunu attırıyor.
*
Yunan başbakan Aleksis Çipras, şunun şurasında daha beş ay önce, bir öğle sonrasında fıtık ameliyatı oldu, ertesi günden bu yana değin halen ülkesini yönetiyor.
*
AK Partili Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2016 yılının Kasım ayında fıtık ameliyatı oldu, bir gün sonra oturduğu başkanlık koltuğundan sağa sola talimat verdi.
*
450 kilometrelik Adalet Yürüyüşü’nü başlatan CHP’nin 69 yaşındaki genel başkanı Kemal Bey, Ankara-İstanbul arasını adım adım tamamladığında, fıtık ameliyatı oluşunun yedinci yıldönümünü kutluyordu.
*
Ağrıları git gide artıyordu, doktora gitti, ona, ‘Artık son noktadasın’ dendi, doğal olarak bıçak altına yattı. İlk ameliyatını askerde olan, ikincisini, on yıl sonra yaptıran, 5 Ocak’ta vizyona girecek ArifV216 filmine bismillah diyerek başlayan Cem Yılmaz da fıtıklılar kervanına katılanlar arasındaydı.
*
Maltepe cezaevinde tutuklu CHP’li vekil Enis Berberoğlu, ameliyat masasına yattığında, kapıda, jandarmalar nöbet tuttu. Operasyon bitti, birkaç gün sonra geldiği yere götürüldü.
*
Yirmi, bilemedin otuz dakikalık bir tamirat sonrasında,  ahali, taburcu edilirken, Esenyurt’un AK Partili Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, fıtığı, hiçbir iş göremez hastalığı kategorisine sokarak görevinden istifa etti. Fıtığın, bir hastalık olmadığı, tamirat gerektiren bir durum olduğu, Denizli Özel Mediklinik Hastanesi Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ali Caner’in, ‘Bel fıtığı bir hastalık değil, tamamen mekanik bir olaya bağlı yapısal bozukluktur. Bozukluk ya da mekanik bir şeyden doğan herhangi bir arıza, tedavi değil, tamir edilir’ sözleriyle gündeme düşecekti.
*
Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, üst üste iki kez bağırsak ameliyatı geçirdiği, kanserle mücadele ettiği, tüm sağlık sorunlarına rağmen, ‘Durmak yok, yola devam’ dediği yadsınamaz bir gerçek iken, Kadıoğlu’nun, girmesiyle çıkması sadece dakikalar süren bir fıtık rahatsızlığını, koltuğa veda edecek gerekçe olarak sunması hiç de inandırıcı gelmiyor.
*
Şahsi kanaatimdir, Kadıoğlu, fıtık olduğu için değil, fıtık edildiği için belediye başkanlık koltuğunu bırakmak zorunda kalmıştır. Zira, kanserle mücadele ettiği, doktorların, sayılı günleriniz var dediği halde, belediye meclis     üyeliğinden istifa etmeyen siyasetçileri tanıyorum ben…
*
Hem, 69 yaşında, fıtıklı fıtıklı 450 kilometrelik bir yürüyüşü tamamlayan siyasetçinin olduğu bu ülkede, bir siyasetçi, ha koltuğu     kaybetmiş, ha ölmüş, aynı şey… Fıtık dediğin, tırışkadan bir şey…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri