Feyza Altun’dan Reha Muhtar ile Deniz Uğur’un çocuğunu kaçırdığı iddiasıyla Nilüfer’e suç duyurusu!

Dün gece geçirdiği kazanın ardından entübe edilen Reha Muhtar’ın çocuğu ile ilgili flaş gelişme…

Ünlü haber sunucusu Reha Muhtar dün evinde bir kaza geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralanan Muhtar’ın entübe edildiği öğrenilirken, Muhtar’ın iki çocuklarının annesi Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun’dan olay açıklamalar geldi. Muhtar’ın ikiz çocuklarından biri olan Poyraz’ın kazanın ardından Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı tarafından alıkonulduğunu iddia ederek, ünlü şarkıcı ve kızı hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Feyza Altun’un açıklamalarının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Reha Muhtar’ın iki çocuklarının annesi oyuncu Deniz Uğur’un avukatlığını yapan Feyza Altun kişisel X hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çocuğu ile birlikte yemek yediği restorandan alkollü şekilde çıkarak Muhtar’ın alkollü olarak çıkt

Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir.Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik.

Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık.

Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

Deniz Uğur Vekili Av.Feyza Altun”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Arnavutköy İETT otobüsü istedi

Gündem Haberleri