Fenerbahçe ve Galatasaray’ın saat kaçta İstanbul’a döneceği belli oldu!

Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray kafilelerinin dönüş yolculuğunun detayları da netleşmeye başladı.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenmesi planlanan ancak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tişörtleri ile takımların maça çıkmalarının yasaklanmasının ardından Süper Kupa finalinin kulüp başkanlarının kararıyla iptal edilmesinin ardından takımlar yurda dönüyor. Binlerce taraftar takımlarının karşılamak için heyecanla beklerken kulüplerin hangi havalimanlarına saat kaçta inecekleri de belli oldu.

Yağız Sabuncuoğlu’nun yaptığı açıklamaya göre, Fenerbahçe kafilesi İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yaparken, Galatasaray ise Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul Havalimanı’na inecek.

Galatasaray kafilesinin saat 04.00’te, Fenerbahçe ekibinin ise saat 04.15’te havalimanlarında olması bekleniyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri için uçak planlandı. Uçaklar Riyad'a gelir gelmez geri kalkacaklar. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın saat 00.30 gibi uçmaları, saat 04.30-05.00 gibi de İstanbul'da olmaları bekleniyor.

Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından birçok taraftardan takımlarını karşılamak üzere havalimanlarına giderek destek olacaklarını belirten açıklamalar gelmişti. İki takımın da kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından karşılanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi rahatsızlandı: Ambulans sevk edildi

Gündem Haberleri