Fahrettin Koca'dan veda mesajı

Sağlık Bakanlığı koltuğunu devreden Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı koltuğunu Kemal Memişoğlu'na devretti. Bugün (2 Temmuz) Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından eski bakan Koca, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Yeni bakanları tebrik etti

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Sağlık Bakanlığı gibi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde de değişikliğe gidildi. Koca, yeni kararla bakan olan Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu'nu sosyal medya hesabından şu sözlerle tebrik etti:

"Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine atanan Sn. Murat Kurum’u tebrik ediyor, bu görevi kendisine devreden Sn. Mehmet Özhaseki’ye milletimize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı görevini üstlenen Sn. Kemal Memişoğlu’nu kutluyor, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun."

Vatandaşlara teşekkür etti

Yaptığı paylaşımda hayatının en anlamlı döneminin Sağlık Bakanı olarak hizmet sunduğu dönem olduğunu belirten Koca, vatandaşlara teşekkür etmeyi unutmadı.

Koca, konuyla ilgili "Değerli vatandaşlarım, Hayatımın en anlamlı dönemi Sağlık Bakanı olarak hizmetinizde olduğum dönemdir. Bu dönemde ağır sınavlarla karşılaştık, sizin desteğinizle başarılı olduk. Hizmetlerimizde, her hastamıza onun hekimi gibi yakın olmaya çalıştım. Takdiriniz teşvik edici, eleştiriniz yol gösterici oldu. Şifa bulmasında katkım olan her hastamız için mutluyum. Sağlıkla kalın. Teveccühünüz için teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etmeyi unutmadı

Konuyla ilgili yaptığı son açıklamada sağlık çalışanlarına değinen Koca, sağlık çalışanlarının sorunlarının, sistemin öncelikli sorunları arasında kabul edilmesi gerektiğini vurguladı.

Eski Bakan Koca, açıklamasını "Değerli sağlık çalışanları, Benzersiz bir özveriyle çalışmayı gerektiren dönemler yaşadık. Çabanız için sizlere minnettarım. Sorunlarınız, kesinlikle, sağlık sisteminin öncelikli sorunları arasında kabul edilmeliydi, gerekli çözümleri geliştirmeye çalıştık. Amirinizden çok hekim arkadaşınız olmak istedim ve öyle kalacağım. Her birinize teşekkür ederim." sözleriyle tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferleri başladı
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın İsveç sorumlusu Zozan Baransson yakalandı
CHP'li Başarır, Bakan Şimşek'in asgari ücret açıklamasını 'utanç verici' buldu: 'Utanmaz adam'

Gündem Haberleri