Erdoğan, Ayşe Ateş ile Beştepe’de görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ve iki kızı ile bir araya geldi.

30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş siyasi liderlerle görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün CHP lideri Özgür Özel ile bir araya gelen Ayşe Ateş bugün ise Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayşe Ateş ve iki kızını Beştepe’deki konutunda kabul etti. Özgür Özel ile gerçekleştirdiği buluşmanın ardından Ateş ailesini ağırlayan Erdoğan, Ayşe Ateş ve iki kızı ile birlikte objektifler poz verdi.

Görüşmenin içeriğine dair detaylar henüz açıklanmadı.

Ayşe Ateş, Erdoğan ile yapacağı görüşmeyle ilgili şunları söylemişti: “Yaklaşık 1,5 yıldır resmi ve gayri resmi yollardan görüşme talep ediyorum. Görüşmenin içeriği Sinan Ateş’in katillerinin yargılanmasıyla ilgili olacak. Yargılamanın önündeki engellerin kaldırılmasını istiyoruz. Şimdiye kadar çok büyük bir sessizlik vardı. Görüşmenin kabul edilmesini olumlu karşılıyorum. İnşallah çözüme doğru hızlı bir şekilde ilerliyoruz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri