Efe Bezci kimdir, Ankara'da kimle evlendi, Efe Bezci ne iş yapıyor, kaç yaşında?

ATO Başkanı Salih Bezci’nin oğlu Besa Holding'in genç patronu Efe Bezci ile CHP'li Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok dünyaevine girdi. Ankara'da büyük ses getiren düğünde damat Efe Bezci'nin kim olduğu merak konusu oldu işte detayalar..

Besa Holding'in sahibi Salih Bezici'nin oğlu Efe Bezeci ile Ankara Büyükşehir Belediye seçimlerinde Mansur Yavaşa'a kaybeden ve Keçiören belediyesinin eski belediye başkanı olan Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok evleniyor.

Daha önce iki evlilik yaptığı bilinen Efe Bezci, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İlk evliliğini de Çağla Baykam ile Çırağan Sarayı'nda yapmıştı.

Ankara JW Marriott Otel'de yapılan düğün de, Ebru Yaşar ve Altay'ın sahne alacağı aktarıldı.

İş insanı Efe Bezeci kimdir?

Efe Bezci, 1990 doğumlu bir iş insanı olarak Besa Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da tamamlayan Bezci, 2013 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nden İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü mezunu oldu.

Eğitim sürecinde New York'ta mimarlık stajı yapan ve TÜGİAD gibi iş dünyası kuruluşlarında roller üstlenen Bezci, Besa Holding bünyesinde inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanlarında görev alarak özellikle The Bo Viera Bodrum gibi projelerde yer aldı ve Beşiktaş JK yönetim kurulu üyeliği yaptı.

İşte "Ankara'da yılın düğünü" fotoğrafı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bitlis'te sosyal medyadan terör örgütü propagandası: 5 kişi gözaltına alındı
İstanbul Beylikdüzü'nde kadınlar şiddete ve cinayetlere karşı sokağa çıktı: 'Asla yalnız yürümeyeceksin'
Park yeri bulamayan adamın bulduğu çözüm şaşırttı: O anları böyle paylaştı

Gündem Haberleri