Dilan Polat'ın sosyal medya sessizliği kısa sürdü, takipçilerini kırmadı, video paylaştı: 'Sesimi duymak isteyenler olmuş'

Eşi Engin Polat'ın tahliyesi sonrası sosyal medya paylaşımlarına ara vereceğini söyleyen Dilan Polat'ın sessizliği kısa sürdü. Engin Polat ile çekildiği fotoğraf sonrası Dilan Polat videolu paylaşım yaptı.

'Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının yaptığı başvurunun ardından 9,5 ay sonra tahliye edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde de Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı kara para aklama davasında mahkeme ara kararını açıklamıştı.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı çıkmıştı.

Eşi Engin Polat'ın tahliye haberini sevinç çığlıkları atarak karşılayan Dilan Polat'ın ilk sözleri "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun." ifadeleri olmuştu. Öte yandan Polat'ın bir açıklaması ise sosyal medya paylaşımları hakkındaydı. Dilan Polat, bundan sonraki süreçte sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağını ve bir süre paylaşım yapamayacağını açıklamıştı.

Dilan Polat'ın sessizliği kısa sürdü

Ancak Dilan Polat'ın sosyal medya paylaşımlarına ara vermesi kısa sürdü. Bugün eşi Engin Polat'la çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat'ın paylaşımı bununla da sınırlı kalmadı.

Takipçilerine kırmayan ve yeni bir videolu paylaşım yapan Dilan Polat şunları söyledi:

Sesimi çok duymak isteyenler olmuş. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Binlerce mesaj var, inanılmaz değerlisiniz benim için. İyi ki varsınız. Sizi kırmak istemedim, 'konuşarak story at' dediğiniz için bir tane atayım dedim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TEM'de zincirleme kazada bir kişi ölmüştü: Son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'da taziye dönüşü feci kaza; 1'i ağır, 10 yaralı
Bursa'da park halindeki minibüs alev alev yandı

Gündem Haberleri