Dilan Polat, tutuklu olan eşi Engin Polat’ı ziyaret etti

9,5 ay sonra tahliye olan Dilan Polat, Çorlu ilçesinde cezaevinde tutuklu olan eşi Engin Polat'ı ziyaret etti. Polat cezaevine kızı ile birlikte geldi.

"Kara para aklama" ve "Vergi kaçırma" suçlarından hakkında başlatılan soruşturmada tutuklanıp, 9,5 ay sonra tahliye olan Dilan Polat, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde cezaevinde tutuklu olan eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat'ı ziyaret etti.

'Kara para aklama" ve "Vergi kaçırma" suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle 5 Kasım 2023'te tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının başvurusunun ardından 9,5 ay sonra 19 Ağustos'ta tahliye edildi. Cezaevinden çıkan Polat, ertesi gün Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat'ı ziyaret etmişti.

Dilan Polat, yarın görülecek duruşma öncesinde bugün, Çorlu'daki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat'a ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. Yanında çocukları da olan Dilan Polat'ın önce eşi, ardından da kayınpederi ile birer saat görüştüğü öğrenildi. Ziyaretin ardından cezaevinden ayrılan Dilan Polat, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ahu Tuğba'nın cenaze nakil masrafı dudak uçuklattı, masrafları üstlenen isim belli oldu!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 'Gizli tanık' davasında tutuklu sanık kalmadı
Sinem Dedetaş, Mahir Polat'ın sözlerini üstüne alınmadı: '5 sene sonra göreceğiz hedefleri olanlarla olmayanları'

Gündem Haberleri