Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Cem Demirkan için taziye mesajı yayımladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan için taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kilit Harekatı Bölgesi'nde yaralanan ardından da hastaneden şehadet haberi gelen şehit Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan için sosyal medya hesabı X üzerinden taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; "Pençe-Kilit harekât bölgesinde yaralanan ancak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan’a Allah’tan rahmet diliyor, Yarbayımızın ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum." ifadeleri yer aldı.

"Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayımladığı mesajın devamında bölücü terör örgütlerine yönelik yok etme çalışmalarının devam edeceği vurgulandı. Erdoğan "Sınırlarımız içinde ve dışındaki harekâtlarımızla bölücü terör örgütüne göz açtırmamaya, inlerine girmeye devam edecek, vatan ve bayrak uğruna şehit olmuş kahramanlarımızın kanlarını yerde bırakmayacağız." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şanlıurfa'da anma gerginliği: Polis barikat kurdu
Beşiktaş'ta Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılı için daldılar

Gündem Haberleri