CHP’nin Van için görevlendirdiği heyette hangi isimler yer alıyor!

Özgür Özel’in verdiği talimatın ardından CHP’den Van’da yaşananları araştırmak üzere bir heyet görevlendirilmişti. Özel, heyetteki isimleri tek tek açıkladı.

Van’da seçimi kazanan DEM Parti adayının yerine 2. seçilen AK Parti adayına başkanlığın verilmesinin yankıları sürüyor. CHP’den Van’a heyet gönderme kararı alınırken, Özel gönderilen heyette yer alan isimleri paylaştı.

Kişisel X hesabından Van’da yaşanan olaylara ilişkin paylaşımlar yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, halkın iradesini savunmak için bölgeye heyet gönderdiklerini açıkladı. Özel, heyette yer alan isimlerin kimler olduğu da açıkladı. Buna göre, CHP’nin Van heyetinde; Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu, Kayıhan Pala ve Erdan Kılıç yer aldı.

Özel heyete dair detaylı bilgileri; “Van'da mazbatanın seçimi kazanan adaya verilmemesi üzerine, halkın iradesini savunma, dayanışma ve yaşananları yerinde takip etmek için milletvekillerimiz; Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu, Kayıhan Pala ve Sevda Erdan Kılıç'tan oluşan heyetimizi görevlendirdik.” sözleriyle paylaştı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri