CHP’li Ünlü: Sorumlular hesap versin!

CHP Sancaktepe Meclis Üyesi İlknur Ünlü’den 3 çocuğun inşaatta hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama geldi.

CHP’li İlknur Ünlü’den Sancaktepe’de üç kardeşe mezar olan inşaat alanı ile ilgili sert tepki. Sorumluların hesap vermesi gerektiğini belirten Ünlü aileye başsağlığı diledi.

İşte CHP Sancaktepe Meclis Üyesi İlknur Ünlü’nün o açıklaması:

“SORUMLULAR HESAP VERSİN !

İlçemiz bugün çok acı bir haberle sarsıldı. 3 yavrumuza Allahtan rahmet ailesi ve aciyı kalbinin en derin köşesinde hisseden tüm yurttaşlarımızın başı sağolsun.

Çocuklarımızın cansız bedenin bulunduğu alanda, bir iş güvenliği uzmanı olarak yaptığım incelemede; inşaat çevresinin güvenli bir biçimde kapatılmadığını, bir çocuğun hatta bir yetişkinin rahatlıkla geçebileceği şekilde açıklıklar olduğu , aydınlatmanın olmadığı, iş güvenliği uyarı tabelaları ve inşaat yüklenicisine ait hiç bir levhanın bulunmadığı, kazı alanın suyla dolu olduğunu ve çevredeki yurttaşlarla yaptığımız sohbetlerde güvenlik görevlisinin dahi olmadığı tam bir ihmaller zincirinin yaşandığını gördük.

Durumun her yönüyle araştırılması akabinde savcılık soruşturması ve adli tıp raporun kamuoyuna açıklanarak bilgi verilmesini kamu adına bekliyoruz.

Bu süre zarfında yer sahibi olan ve ihmal ve sorumluluklarını kabul etmeyen ancak ihmaller zincirinin yaşandığı olayla alakalı olarak başta Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve sorumluluğu olan tüm kamu görevlilerinin görevlerinden istifa ederek, hesap vermelerini bekliyoruz !”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kayıp olan 3 kardeşten acı haber: Cesetleri inşaatın temelinde bulundu

Gündem Haberleri