CHP'li Mustafa Sarıgül'den 'yenidoğan çetesi' tepkisi: 'Ülkenin çivisi çıktı ama söz veriyorum...'

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, son zamanlarda Türkiye gündemini sarsan olaylara karşı ilginç bir eyleme imza attı.

112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan yenidoğan çetesine tepkiler çığ gibi yükseliyor.

Artan kadın cinayetleri, şiddet olayları, hayvan katliamları gündemde büyük yankı bulmuşken bebekler üzerinden kazanç sağlayan yenidoğan çetesi gündemi derinden sarstı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül de sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı videolu paylaşımla yaşanan olaylara dikkat çekti.

"ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKTI"

İlginç bir eylemde bulunan Sarıgül, masanın üzerinde bulunan bir tahta ve elinde çivilerle kameranın karşısına geçti. Tahtanın üzerine tek tek çivileri çakmaya başlayan Sarıgül, "Ülkenin çivisi çıktı ama söz veriyorum bu çiviler yeniden sağlam çakacağız" ifadeleriyle tepkide bulundu.

Sarıgül yaptığı videolu paylaşımda şunları söyledi:

"Bakıyorum da ülkemizin çivisi çıktı. Bu adalet için, bu çivi kadınlarımızı öldüren caniler için, bu çivi çocuk katilleri için, bu çivi var ya bu çivi sinirleniyorum Gebze'deki canları yok edenler için. Ülkenin çivisi çıktı ama söz veriyorum bu çiviler yeniden sağlam çakacağız. "

"YAZIKLAR OLSUN"

Mustafa Sarıgül dün de sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle skandala tepki göstermişti:

'Yeni doğan masum bir çocuk ve bir çete ismi. Bu da başımıza geldi. Yeni doğan bir çocuk hayata başlayacak, çetelerle tanıştı. Artık ceza verseniz ne olur ceza vermeseniz ne olur. Yazıklar olsun!'

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ünlü oyuncu acı veda: Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Cızlak, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkan Adayı olduğunu açıkladı
Kızılcık Şerbeti dizisinden İBB'nin Askıda Fatura uygulamasına destek

Gündem Haberleri