CHP Parti Meclisi'ne gençliğin adayı Yaren Karaca

Haftasonu gerçekleştirilecek CHP Kurultayı öncesinde Parti Meclisi (PM) için adaylar da yarışacak. Seçim döneminde CHP'den İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı olan genç psikolog Yaren Karaca da PM'ye aday.

ANIL BODUÇ- CHP'de gerçekleştirlecek Kurultay öncesi Parti Meclisi için yarışacak isimlerde boy göstermeye başladı. Avcılar'da başarılı siyasi kimliğiyle önplana çıkan ve son seçimde CHP'nin İstanbul Milletvekili Adayı olan genç psikolog Yaren Karaca da PM için göreve talip. 28'inci dönemin en genç kadın milletvekili adayı olarak öne çıkan Karaca'ya CHP gençliğinin büyük bir teveccühü söz konusu.

Yolumuz uzun yolumuz iktidar

PM adaylığına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yaren Karaca şu ifadelere yer verdi; “28. Dönem İstanbul “En Genç Kadın” Milletvekili Adaylığına layık görüldüğümde, çocukluğumdan itibaren sevdalısı olduğum partimde bu bayrağı gururla taşıyacağıma söz vermiştim. Şimdi söz’üm daha büyük. Partime layık bir Cumhuriyet Kadını olabilmek adına uzun ve meşakkatli bir yolu kendime borç bildim. Çok çalıştım. Çok gururluyum. Şimdi; bilgi, birikim, vizyon ve gençlik enerjimle buradayım. 38. Dönem Parti Meclisinde bu bayrağı en üst mertebeye taşıyacağıma yürekten söz veriyorum. Yolumuz uzun; yolumuz sevgi, yolumuz iktidar. Desteğiniz güç verecektir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2 çocuğa motosikletle silahlı saldırı: Saldırgan aranıyor
Piyasaya kaçak içki süreceklerdi: 2 ayrı adrese operasyon
'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek'i uyardı' iddiasına yalanlama

Gündem Haberleri