CHP Genel Merkezi’nin maskotu ‘Şero’ 20 yaşında hayatını kaybetti

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'daki genel merkezinde yaşayan "Şero" isimli kedi yaşa bağlı gelişen sağlık sorunlarına yenik düştü.

CHP Genel Merkezi’nin maskotu Şero’ yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Şero'nun ölümünü, Cat Hospital Kedi Hastanesi'nin Başhekimi Dr. Tarkan Özçetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yapılan açıklamada 20'yi bulan ileri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede gözetim altında olan Şero'nun tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği belirtildi.

Özçetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP'nin kedisi Şero, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir. 20'yi bulan ileri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan Şero, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır. Şero'nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır. Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP ailesi, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

'ŞERO' DEFNEDİLDİ

CHP'nin kedisi "Şero', parti genel merkezinin bahçesinde defnedildi. Şero'yu ileri yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsünü yaşayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, define katılarak Şero'nun mezarına kürekle toprak attı. Şero'nun fotoğrafı, küçük taşlarla çevrili mezarına konuldu.

Özgür Özel ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Genel Merkez binamızın yapımı sürecinden itibaren bizlerle olmuş, partimize neşe ve enerji katmış sevgili kedimiz Şero'yu maalesef ileri yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Genel Başkanlarımız Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın dostu, tüm parti çalışanlarımızın sevgilisi olmuş Şero'muzu Genel Merkezimizin bahçesine defnettik. Bu süreçte Şero'yla ve partimizdeki diğer tüm dostlarımızla yakından ilgilenen Veteriner Dr. Tarkan Özçetin'e de teşekkür ediyoruz."

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Genel Başkanımız Özgür Özel'le genel merkezimizin emektarı Şero'muza veda ettik. Çok üzgünüz. Seni çok özleyeceğiz Şero" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çini Project Beyoğlu’nda açıldı
Şeker pancarında ödeme takvimi belli oldu
Siirt'te örtü yangını: Onlarca dönüm alan zarar gördü

Gündem Haberleri