Münevver Karabulut'un avukatı açıkladı: Cem Garipoğlu’nun mezarı ne zaman açılacak?

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'da açılacağı duyuruldu.

Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla Cem Garipoğlu'nun mezarının Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00'da açılacağını duyurdu.

İstanbul Bahçeşehir'de 3 Mart 2009 tarihinde 17 yaşındaki Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülmüştü. Katil zanlısı Cem Garipoğlu cinayetten 197 gün sonra teslim olmuş ve yargılama sonucunda 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezası kesinleştikten sonra Metris 1 No'lu T Tipi Kapalı Cezaevi'nden Silivri 5 No'lu Cezaevi'ne sevk edilen Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde, tek başına kaldığı üç kişilik koğuşunda, bir ip ve poşet kullanarak intihar etmişti.

Ancak Garipoğlu'nun intihar etmediği ve cezaevinde kaldığı süre boyunca Çince çalıştığı ve sonrasında kaçtığı veya kaçırıldığı iddia edilmişti.

Bu iddialar üzerine Münevver Karabulut'un ailesi Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması talebinde bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde de yıllar sonra yaşanan yeni gelişmeyle Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar verilmişti.

MEZARININ AÇILACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Karabulut ailesinin avukatlığını üstlenen Rezan Epözdemir, X hesabında yaptığı bir paylaşımda yaşanan yeni gelişmeyi duyurdu.

Epözdemir, "Onlarca gazeteci ve basın mensubu arkadaşımız arıyor ve soruyor. Lüzumu üzerine açıklama yapma zarureti hasıl oldu. Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00'da gerçekleştirilecektir. Gereği kamuoyunun bilgilerine sunulur" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kör Nokta dizisi konusu nedir? Kör Nokta dizisi oyuncuları kimler? İşte oyuncu kadrosu ve hikayesi...
BM Genel Kurulu'nda İsrail protestosu: Netanyahu kürsüye yöneldi, Türk heyeti salonu terk etti
Bakanlık harekete geçti: ‘Şehit kokusu’ adıyla parfüm satan işletmeye inceleme

Gündem Haberleri