Büyükekşi’nin tepkisi geceye damga vurdu: Yeter!

Halil Umut Meler’e yapılan saldırının yankıları sürerken TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin dün gece yaptığı sert açıklama sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün akşam hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırının ardından kurumu acil toplantıya çağırmıştı. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TFF Başkanı Büyükekşi liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyurarak tepkisini dile getirmişti.

Büyükekşi’nin açıklama sırasında bir ara sesiniz yükselterek “Yeter” diyerek bağırması ise sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında girdi. TFF Başkanının o anlarına ait görüntüler binlerce kez izlendi.

İşte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Meler’e Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yapılan saldırının ardından yaptığı o açıklamanın satır başları:

“Bu insanlık dışı suçun sorumlularının ve azmettiricilerinin hakkında devletimizle eşgüdümlü olarak hak ettikleri tüm cezai işlemler uygulanmaya başlamıştır. Buna sebep olan kulüp de en ağır şekilde cezalandırılacaktır. TFF olarak acil toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Bu saldırı, Türk futbolu adına utanç gecesi. Türk futbolunun bunları hak etmediğini düşünüyor ve artık "Yeter" diyoruz. Her gün bir hakemi suçlamak, her gün açıklama yapmak… Hakemlerimiz de bir insan. Onların da hataları olabilir ama bu kadar da yumruk ve tekme atmayı hiçbir hakeme yapamayız. Türk futbolunun marka değerini daha fazla düşürmeyelim. Türk futbolunu dünyaya rezil etmeyelim"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Halil Umut Meler ile ilgili tüm raporlar dava dosyasına eklendi
İstanbul merkezli 2 ilde terör operasyonu: Gözaltılar var
Binlerce liralık market soygunu: Kayıplara karıştılar

Gündem Haberleri