Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

Sosyal medyada olimpiyatlardaki gururumuz olan Milli Atıcı Yusuf Dikeç'in atış pozisyonunun üzerine; “Hedefi Ermeni gibi düşün” şeklinde paylaşım yapan kişiyi eleştiren Ermeni asıllı Nurhan Çetinkaya, ırkçı söyleme tepki göstermesine rağmen şikayet edildi

2024 Paris Olimpiyatları'nda kazandırdığı madalya ile ülkemizin gururu haline gelen Yusuf Dikeç'in atış yaparken yaptığı görüntünün üzerine; “Hedefi Ermeni gibi düşün” yazıp paylaşım yapan kişi ya da kişiler, kendilerini eleştiren Ermeni asıllı Nurhan Çetinkaya hakkında suç duyurusunda bulundu. Yaşadığı olayı büyük bir şaşkınlıkla karşılayan Çetinkaya, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Kartaltepe Polis Merkezi'ne giderek ifade vermek zorunda kaldı.

Değişik bir toplum olduk!

Yaşadığı şok üzerine Damga'ya konuşan Çetinkaya, “Değişik bir toplum olduk. İşi gücü olmayan biri karakola gidiyor, ifade veriyor ve benim toplumu ayrıştırıcı ifade kullandığımı söylüyor. Toplumu ayrıştıran kişi ben miyim yoksa; 'Hedefi Ermeni gibi düşün' diye paylaşım yapanlar mı! Bunu anlamak lazım” dedi.

Çetinkaya da şikayetçi oldu

Kendisini şikayet eden kişi hakkında da şikayette bulunan Çetinkaya da “Herkes içindeki nefreti ve ezikliği yaşıyor, kızacak bir durum yok. Ama topluma yönelik uzlaştırıcı tavrımı şikayet etmeleri de anlamsız. Ben de beni şikayet edeni, şikayet ettim. Kazanacağım tazminatı da Kınalıada'daki sokak hayvanlarının bakım ve masrafları için harcayacağım” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bahçeli, Meclis'teki yumruklu saldırıda AK Parti'yi takdir etti: 'Haksızlığa ve eşkıyalığa müsaade etmedi'
Akdeniz'de 32 dereceyi aşan rekor sıcaklık: 'Gelecekte gezegeni paylaşmak çok daha zor olacak'
George Clooney ile bir akşam yemeğinin bedeli

Gündem Haberleri