BBP lideri Destici'den CHP'li Tuncay Özkan'a sert tepki: 'Siyasi bir eleştiri olarak göremeyiz'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP'li Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP'li Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına edepsizce hakaret edilmesini, küfredilmesini, siyasi bir eleştiri olarak göremeyiz. Öncelikle ismini telaffuz dahi etmek istemediğim bu çirkin dilin sahibini kınıyor ve lanetliyorum" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan BBP lideri Mustafa Destici, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına edepsizce hakaret edilmesini, küfredilmesini, siyasi bir eleştiri olarak göremeyiz. Öncelikle ismini telaffuz dahi etmek istemediğim bu çirkin dilin sahibini kınıyor ve lanetliyorum. Siyasi partilerin, siyasi partilerin mensuplarının arasında, kriz dönemlerinde bile asgari düzeyde sürmesi gereken diyaloğun profesyonelce ve ahlaksızca sabote edilmesini de görmezden gelemeyiz. Türk siyasi tarihinde kriz oluşturmak için görevlendirilmiş çok sayıda profesyonel provokatör olmuştur. Bazen aynı kişilerin, farklı dönemlerde ve farklı amaçlarla ama benzer maksatlarla kullanıldığına da sahneye sürüldüğüne de şahit olduk. Yine bu tip bir durumla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. Umarım başta TBMM olmak üzere, devletimizin, kamu düzenini korumakla görevli kurumları, bu kez görevlerini yaparlar" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Uyuşturucu operasyonunda kaçan şüpheli, kaza yapınca yakayı ele verdi
İzlanda’da 25 kişilik grubun girdiği buz mağarası çöktü: 1 ölü, 2 kayıp
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malazgirt tüm Müslümanların zaferidir

Gündem Haberleri