Batuhan Karadeniz, Serhat Akın’ın vurulduğunu canlı yayında öğrendi, yayını terk etti!

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın’ın vurulduğu haberini canlı yayında alınca yayını terk etti. O anlar kameralara böyle yansıdı…

Dün akşam katıldığı program sonrasında ayağından vurulan eski milli futbolcu Serhat Akın’ın katıldığı program sonrasında ayağından vurulmasının yankıları sürüyor. Kendisi gibi dijital platformda yorumculuk yapan eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in Serhat Akın’ın vurulduğu haberini aldığı anda verdiği tepki kameralara yansıdı.

Serhat Akın, dün akşam İstanbul Beykoz’da katıldığı programın yayınından çıktığı sırada kimliği belirsiz kişilerce ayağından vuruldu. O anları cep telefonu kamerası ile görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaşan Serhat Akın, "Ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullanmıştı.

Akın’ın vurulduğuna dair görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılarak geceye damga vurdu.

Spor dünyasının ayağa kaldıran olayı canlı yayında öğrenen eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Batuhan Karadeniz ise yaşananlara sert tepki gösterdi.

Canlı yayında olduğu sırada Serhat Akın’ın vurulduğunu duyan Karadeniz programı terk ederek, “Yayını kapatın, benim meslektaşımın kanının aktığı yerde ben yayın yapmam. Yazıklar olsun! Bu kadar da olmaz” diyerek koltuğundan kalkıp yayından ayrıldı.

İşte Batuhan Karadeniz’in Serhat Akın’ın vurulduğunu canlı yayında öğrendiği o anlar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri