Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın açıklaması

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım silahlı saldırıya uğrayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın için açıklamalarda bulundu.

Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırının yankıları sürerken, spor dünyasından ardı ardına geçmiş olsun mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Akın’a yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Serhat Akın’a dün gece İstanbul Beykoz’da düzenlenen silahlı saldırının ardından yazılı bir açıklama yapan Aziz Yıldırım saldırıyı kınarken, Akın’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yıldırım, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerin derhal bulunmasını beklediğini de sözlerine ekledi.

Aziz Yıldırım'ın açıklamasının tamamında şu ifadeler yer aldı:

"Bir dönem Futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın’a dün gece yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır. Eski futbolcumuz Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2024 Ekim Hyundai zamlı fiyat listesi: i10, i20, Elantra, Tucson, Kona, Santa Fe, Bayon, Ioniq güncel kaç bin TL?
Miss Turkey birincisi Aslı Sümen, Chris Bann ile dünyaevine girdi

Gündem Haberleri