Ayşe Ateş, saldırıdan Bahçeli'yi sorumlu tuttu: ‘Yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul'

Sinan Ateş cinayeti davasında kararın açıklanmasına bir saat kala aileye yönelik saldırı gerçekleşti. Ayşe Ateş saldırı sonrası açıklama yaparak "Bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, dünkü grup toplantısında eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davayla ilgili konuşmuş ve Saniye Ateş'i hedef göstererek "Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin! Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz." demişti.

Bahçeli'nin Saniye Ateş'i hedef göstermesinin ardından bugün ise görülen davanın açıklanmasına bir saat kala bahçede bir kişi Sinan Ateş'in ailesine saldırdı. Sözcü'nün haberine göre söz konusu saldırgan gözaltına alınırken Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı.

AYŞE ATEŞ'TEN SALDIRIYA TEPKİ: BU KATİLLERE KİM DUR DİYECEK?

Saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Devlet Bahçeli'nin hedef göstermesi sonrası kendilerine fiziki müdahalede bulunulduğunu söyledi.

"Bugün fizikî müdahale gerçekleşti. Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı?" diyerek saldırıya tepki gösteren Ayşe Ateş şu açıklamayı yaptı:

Devlet Bahçeli'nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin neticesi Bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul Gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler. Bugün fizikî müdahale gerçekleşti. Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı? Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz. Sinan’ı aldılar, Musa Baba’mızı aldılar, şimdi sıra Saniye Anne’mizde mi, Sinan’ın kardeşlerinde mi? Soyumuzu mu kurutacaklar? Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Küresel mücevher sektörü İstanbul'da buluştu
Kırklareli'nde yaşanan trafik kazaları kamerada
Galatasaray, RFS maçına hazır!

Gündem Haberleri