Ankara'daki yangın söndürülemiyor! Diğer fabrikalara da sıçradı...

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde saat 15.00 sıralarında çıkan yangına müdahaleler devam ediyor.

Yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki diğer fabrikalara da sıçradı. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇEVRE DENETİM EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde çıkan yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Ömrünü tamamlamış lastiklerin bulunduğu alanda çıkan yangının kağıt ve plastik hurda bulunduran iş yerlerine de yayıldığı ihbarı gelmesi üzerine çevre denetim ekiplerimizi bölgeye ivedilikle sevk ettik. Ekiplerimiz sahada çalışmalarına başladılar, yangının söndürülmesinin ardından daha detaylı bir inceleme yapacağız" dedi.

Ankara Valisi Vasip Şahin de yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, "Yangın atık lastiklerin bulunduğu alanda başladı ve çevreye yayıldı. Atık lastik kolay söndürülebilir bir malzeme değil. Şu ana kadar can kaybı ya da yaralı olduğuyla ilgili bir bilgi yok. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürüyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

YSK'nın Zeydan kararını kutlayan AK Partili Yazıcı paylaşımını kaldırdı
Prof. Dr. Cem Say: Görevden alındım, ‘Görevi iyi yapma’ suçu işlemişim

Gündem Haberleri