Alparslan Türkeş'in oğlu MHP'ye hakaretler saydırdı: Ülkü Ocakları'ndan yanıt geldi

İYİ Parti adayı Ayyüce Türkeş'in Ülkü Ocakları tarafından ihanetle suçlanmasının ardından Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş'ten sert yanıt geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ayyüce Türkeş'in Ülkü Ocakları tarafından ihanetle suçlanmasının ardından MHP'lileri hedef alan sert paylaşımda bulundu.

Ayyüce Türkeş'in Ülkü Ocakları tarafından ihanetle suçlanmasına kayıtsız kalmayan ve sosyal medya hesabından ağır hakaretlerle karşılık veren Kutalmış Türkeş, "Alparslan Türkeş’in Evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar" ifadelerini kullandı.

Paylaşımının devamında MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'e de hakaret eden Türkeş, "Sizlerin Türkeşi’in evladı olması imkansız, zira Türkeş o***lardan çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan‘ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz ulviye’ye!" ifadelerine yer verdi.

İzzet Ulvi Yönter'den yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de sosyal medyadan Kutalmış Türkeş'e yanıt verdi. Yönter "Şizofren ahlaksız, feyk hesaplardan ettiğin ağır küfürler, doğrudan attığın iftiralar elbette utanmaz yüzüne yapışıp kalacak! İnsanlıktan çıkmışsın, ne kullanıyorsan ara vermeni tavsiye ederim, itimat etmiyorsan iğrenç yüzüne bakabilirsin…Elbette bu hakaretlerinden ve müfteriliğinden dolayı hukukta hesap vereceksin…" dedi.

"Biz uyaralım da…"

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da Türkeş'e sosyal medya hesabından hakaretlerle ve tehditle yanıt verdi.

Yıldırım "Ahmet Kutalmış (@kutalmisturkes) denilen rezil, ahlaksız herif!.. Başbuğumuzu görmediği halde gönülden seven, davasını ve ülküsünü yaşatmak için mücadele eden Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın! Hayatın Başbuğumuzun emanetlerine hıyanet etmekle, kemiklerini sızlatmakla geçti. Başbuğumuzun soyadının arkasına sığınarak milyonlarca Ülkücünün mukaddes davasına, kutsal Ocağına ihanet ettin! Kuduz köpekten farkın yok! Haddini bil salyalarını Parti ve Ocağımızdan öteye akıt. Dikkat et; kuduz köpeklerin sonunu herkes bilir..! Biz uyaralım da…" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Başakşehir Trabzon'da tur istiyor
29 Şubat 2024 Perşembe Atv, Kanal D, Show Tv, Star Tv, FOX Tv, TV8, TRT 1 ve Kanal 7 yayın akışı
29 Şubat 2024 Perşembe Günlük Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı

Gündem Haberleri