Ali Tarakçı'ya hain saldırı

Gazetemizin ortaklarından Ali Tarakçı silahlı saldırıya uğradı. İki ayağına 3 kurşun isabet eden Tarakçı'ya saldıranların beyaz bir araba kullandıkları ve iki kişi oldukları öğrenildi. Esenyurt'ta meydana gelen hain saldırıda Tarakçı'nın 3 yaşındaki çocuğu da arabada bulunuyordu

Saldırı bu sabah Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde gerçekleşti. İki çocuğunu okula bırakan Tarakçı, en küçük oğlunun anaokuluna getirirken arkadan gelen araç kullandığı otomobile çarptı. Aracından inen Tarakçı önemli bir şey olmadığını görünce yoluna devam etmek istedi. Bu sırada saldırganlar ateş etmeye başladı. Sıkılan 5 kurşundan üçü Tarakçı'nın iki bacağına isabet etti. Saldırıya tanık olan çevre esnafı Tarakçı'yı hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Ameliyata alınan Tarakçı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bilerek çarptılar
'Trafik tartışması' süsü verilmek istenen saldırıyı anlatan Ali Tarakçı, "Çocuklarımı okula bırakmak için evden çıktım. Sonra bir araç arabama arkadan çarptı. İndik baktım araçlarda bir şey yok. Rapor tutmak istediler, sonra aralarından biri silahını çıkardı ateş etti" bilgisini verdi. Duyduğu silah sesleri üzerine olay yerine gelen bir vatandaş ise "Silah sesini duydum dışarı çıktım. Sonra olay yerine geldim kanlar içindeydi. Geldiğimde yaralı aracın içinde kafası koltuğa doğru yatıktı. Bayağı bir kan içindeydi. Ambulans geldi, sonra hastaneye götürdüler" dedi.



Plaka sahte çıktı
Tarakçı'nın saldırıya uğraması üzerine çok sayıda kişi hastaneye akın etti. Esenyurt ve Beylikdüzü ilçe emniyet müdürleri de hataneye geelerek saldırı hakkında bilgi aldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP eski Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan hastaneye ilk gelenler arasında yer aldı. Bu arada saldırganların kullandığı beyaz aracın plakasının sahte olduğu öğrenildi.

Kaza süsü vermişler
Ali Tarakçı'nın eski eşi Aynur Cihan, yaptığı açıklamada, "Trafikle ilgili bir durum yok. Arabadan indirmek için kaza süsü vermişler. Çünkü arabanın içerisinde küçük bir çocuk var. 3 kurşun ayağına isabet ediyor. 2'si ayağından çıkarken, bir tanesi sağ bilekte kalıyor. Sağlığı iyi. Ama, 3 yaşındaki çocuğumun yanında yapılması tabi ki kaygı yarattı. Çocuğum gergindi. Ben de öğrenir öğrenmez hemen gidip çocuğumu teslim aldım. Oradaki esnaflar almışlar. Ali Bey'i de hastaneye kaldırmışlar" diye konuştu.



Yazılanlar rahatsız etti
Gazetemizin ortaklarından Mehmet Mert ise saldırının son günlerde yazılan yazılardan kaynaklanabileceğini belirterek, "Köşe yazılarımız ve haberlerimizle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü, arkasından biri çarpıyor. Arabadan inenler, ayağına 3-4 sefer sıkıp kaçıyor. Türkiye'de doğruları, gerçekleri yazanların maalesef hali bu. Ama biz yazmaya çizmeye, gerçeklerden ödün vermemeye devam edeceğiz. Doğruları insanlara anlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.



 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri