Aksaray-Ankara yolunda yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Aksaray-Ankara yolunda yolcu otobüsü devrildi. Yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 2'si ağır 33 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 07.00 sıralarında, Aksaray- Ankara kara yolu Acıpınar köyü girişinde meydana geldi. Balıkesir’in Bandırma ilçesinden Kapadokya’ya geziye giden bir otobüs, Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen korkunç bir kazada şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre kazada en az 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Aksaray-Ankara karayolu otobüs kazası

Kapadokya’ya geziye gidiyorlardı

Kapadokya’ya geziye giden bir yolcu otobüsü, Aksaray-Ankara karayolu Acıpınar mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aksaray'da meydana gelen trafik kazası hakkında açıklamalarda bulundu. Yerlikaya kazada ölü sayısının 7'ye yükseldiğini 2'si ağır 33 kişinin yaralı olduğunu bildirdi.

Yerlikaya kazaya ilişkin şunları söyledi: "Aksaray Merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir'den Kapadokya bölgesine seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu tur otobüsü yoldan çıkarak devrilmiştir. Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yenidoğan Çetesi’nin lideri Fırat Sarı kimdir, tutuklandı mı? Dr. Fırat Sarı hangi hastanede çalıştı?
Yenidoğan bebek çetesi üyeleri kim? Yenidoğan bebek çetesinde hangi hastanelerin ismi geçiyor?

Gündem Haberleri