Akbank hesapları ele geçirildi mi? Akbank hesaplarında izinsiz kredi ve para transferi mi yapıldı?

Sosyal medya üzerinde Akbank hakkında çeşitli iddialar yayıldı. Banka hakkında müşterilerin hesaplarının ele geçirilip adlarına kredi çekildiği iddiaları sıkça konuşulmaya başlandı. Peki Akbank hesapları ele geçirildi mi?

Sosyal medyada Akbank hakkında yayılan iddialar sonrası iddiaların gerçekliği merak edilmeye başlandı. Akbank müşterileri, mobil bankacılık hesaplarına izinsiz erişim sağlanarak paralarının başka kişilere aktarıldığını ve adlarına çeşitli krediler çekildiği iddialarını gündeme getirmişti. Müşteriler, hesaplarının izinsiz bir şekilde kullanıldığını söyleyerek, ayrıca adlarına kredi çekildiğini belirten bazı paylaşımlarda bulundu. Peki Akbank hesapları ele geçirildi mi? Hesaplardan izinsiz kredi çekildi mi?

AKBANK HESAPLARI ELE Mİ GEÇİRİLDİ?

Banka hakkındaki izinsiz kredi ve para transferi skandalı iddiaları devam ediyor. Son olarak iddiaya göre bir Akbank müşterisi, 700 bin TL’lik mağduriyeti olduğunu ifade etti.

Diğer vatandaşlar ve Akbank müşterileri banka hakkındaki iddiaların gerçekliğini merak etmeye başladı. Bankadan iddiaları yalanlama geldi ve ve yapılan incelemelerde söz konusu vakaların sosyal mühendislik yöntemleriyle gerçekleştirildiği söylendi.

Banka yetkilileri, paylaşımlarda bulunan sınırlı sayıda vakanın detaylı bir şekilde incelendiğini ifade etti. Ayrıca müşterilerin bu tür saldırılara karşı dikkatli olmaları gerektiğini de vurguladı.

"SINIRLI SAYIDA VAKALAR İNCELENDİ"

Bunun yanı sıra merak edilen başka bir konuda daha açıklama geldi. Banka sistemlerinde güvenlik açığı veya veri sızıntısı bulunduğuna dair iddiaları da yalanladı ve "Sınırlı sayıda vakanın tümü gerçekleştiği tarihte bankamızca titizlikle incelenmiş, inceleme sonucunda bu vakaların sosyal mühendislik yöntemleriyle gerçekleştirildiği görülmüş, ilgili müşterilerimizin tamamına, yaşanan vakalara ilişkin başvuruları ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmış, her türlü bilgi talepleri cevaplandırılmıştır" açıklaması yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da at çiftliğinde yangın: 200 balya saman ve depo zarar gördü

Gündem Haberleri