Akaryakıta bir zam daha! 21 Mart 2024 benzin, mazot, LPG fiyatları İstanbul, Ankara, İzmir

Benzin ve mazot ürünlerinde yapılacak fiyat güncellemesinin ardından İstanbul, Ankara ve İzmir’de zamlı akaryakıt ücretleri ne oldu 21 Mart 2024?

Araç sahiplerini üzecek haber geldi! Alınan bir kararla akaryakıt ürünlerinde fiyat güncellemesine gidiliyor. Peki yeni fiyatlandırma nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir’de zamlı benzin, mazot ve LPG kaç TL olacak? Benzin ve mazot fiyatları ne kadar artacak?

Uluslararası petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve döviz kurlarındaki artış nedeniyle akaryakıt ürünlerine yeniden zam geldi! Sektöre yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, 21 Mart 2024 Perşembe gününün ilk saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere hem benzine hem de motorine zam yapılacak.

Motorin ve benzine ne kadar zam gelecek 21 Mart 2024?

Bu gece yarısından itibaren pompaya yansıması beklenen akaryakıt zammı ile benzine 1,34 TL, mazota ise 1,11 TL’lik fiyat artışı uygulanacak.

Zamlı benzin fiyatları 21 Mart 2024 İstanbul, Ankara, İzmir?

21 Mart akaryakıt zammının ardından İstanbul’da benzinin litre fiyatının 43,44 TL’ye, başkent Ankara’da 44,20 TL’ye, İzmir’de ise 44,18 TL’ye çıkması bekleniyor.

İstanbul, Ankara, İzmir zamlı mazot fiyatı 21 Mart 2024?

Benzinle birlikte zam geçişi yapılacak olan mazot ürünlerinin litre fiyatının da bu geceden itibaren; İstanbul’da 42,98 TL’ye, Ankara’da 43,80 TL’ye, İzmir’de ise 44,01 TL’ye yükselmesi öngörülüyor.

Akaryakıt fiyatları şehirlere ve bayilere göre değişkenlik gösterebiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Olaylı maçta yeni gelişme: Yedi kişi adliyeye sevk edildi
Yol verme tartışmasında yumruklar konuştu: O anlar böyle görüntülendi

Gündem Haberleri