AK Partili başkan Gökçe'nin konserini iptal etmekle yetinmedi

AK Partili Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Onur Haftası'nı kutlayan müzisyen Gökçe'nin konserini iptal ettiğini açıkladı.

Afyon'un Sandıklı ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, müzisyen Gökçe'nin LGBT desteği içeren ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı iftiraya varan paylaşımlarını gerekçe göstererek 11 Ağustos’ta sahne alacağı konserin iptal edildiğini duyurdu.

Müzisyen Gökçe'nin Sandıklı Termal Turizm Festivali kapsamında 11 Ağustos’ta gerçekleştireceği konser AK Partili belediye tarafından iptal edildi.

Öte yandan sadece iptal etmekle yetinmeyen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Bırakın bu içerikleri paylaşanların Sandıklı'da sahneye çıkmasını, ilçemiz sınırlarından giremez" dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sandıklı'mızın ve Aziz Milletimizin dikkatine; 11 Ağustos 2023'de planladığımız organizasyon, bizzat yaptığım incelemeler neticesinde davetli sanatçının LGBT desteği içeren ve Sn. Cumhurbaşkımıza karşı iftiraya varan paylaşımları nedeniyle iptal edilmiştir.Her zaman dediğimiz gibi, biz bu ülkenin evladıyız. Ne Sn. Cumhurbaşkanımıza ne de kutsal değerlerimize zarar veren hiç kimseyi kabul etmedik, etmeyiz! Bırakın bu içerikleri paylaşanların Sandıklı'da sahneye çıkmasını, ilçemiz sınırlarından giremez! Aziz milletimize arz ederim!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

AK Parti yol haritasını belirledi: Yerel seçim için dört aşamalı plan
Cardi B, konser sırasında sinirlendiği seyirciye mikrofon fırlattı!
Şevval Sam’dan Harbiye’de unutulmaz konser

Gündem Haberleri