Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler, KPSS puanı kaç olmalı? İşte başvuru şartları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2 bin 390 personel alımı yapılacağı açıklandı. Açıklama sonrası başvuru şartları ve KPSS puanının kaç olması gerektiği merak edilmeye başlandı. İşte personel alımı başvuru şartları ve merak edilenler...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak olan işçi alımı yakından takip ediliyor. Personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 bin 390 personel alımı ilanı sonrasında adaylar başvuruların ne zaman alınacağını araştırmaya başladı. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve merak edilenler...


AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?


Resmi Gazete'de yayınlanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ilanına göre, 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' kapsamında KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Özel Nitelikler tablosunda belirtilen ünvan ve sayıda toplam 2 bin 390 sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapılacak.

Başvurular için son gün 30 Ekim olacak.

Başvuruların başlama tarihleri de vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Söz konusu başvurular 15- 30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek.


PERSONEL ALIMNA BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?


Personel alımına başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 15- 30 Ekim 2024 tarihleri arasında yapabilecek. Başvurular son gün saat 23.59’a dek Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden ve e-Devlet şifresi vasıtasıyla yapılabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İş Bankası neden açılmıyor, çöktü mü? İş Bankası (İşCep'e) neden girilmiyor?

Gündem Haberleri