AFAD ve Kandilli Rasathanesi siteleri çöktü mü? Erişim sağlanamıyor

İstanbul'da hissedilen depremin ardından gözlerin çevrildiği iki adres AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin web sitelerine yönelik araştırmalar başladı. Ancak iki internet sitesinde de erişim sağlanamama sorunu var. AFAD ve Kandilli siteleri çöktü mü?

Büyük Marmara depreminden en çok etkilenmesi beklenen illerin başında gelen İstanbul'da hissedilen sarsıntı nedeniyle milyonlarca kişi bugün merkez üssü ve şiddeti öğrenmek üzere internette araştırmaya başladı. 4 Aralık'ta gerçekleşen sarsıntının ardından mobil cihazlar ve bilgisayarlardan depreme dair bilgiler öğrenilmek üzere sorgulamalar gerçekleştiriliyor ancak AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin web sitelerine erişim sağlanamıyor. Peki, AFAD ve Kandilli Rasathanesi siteleri çöktü mü? Detaylar haberimizde.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi siteleri çöktü mü?

Türkiye'de deprem denilince akla gelen iki adres AFAD ve Kandilli Rasathanesi. Kurumların internet siteleri her gün dakika dakika deprem bilgilerini vatandaşlara aktarıyor. Bugünkü sallantı sonrasında da vatandaşlar bilgi akışı almak üzere bu adreslere erişim sağlamaya çalıştı ancak bir süre başarılı olamadı. Şu anda ise herhangi bir sorun yaşanmadan girilebiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

5,1 büyüklüğündeki deprem: İstanbul'da vatandaşlar sokaklara döküldü
Ekrem İmamoğlu'ndan Marmara'daki depreme ilişkin açıklama
Canlı yayın sırasında depreme yakalandı

Gündem Haberleri