2025 Green Card başvurusu ne zaman? Green Card başvurusu nasıl yapılır, tarih belli oldu mu?

Amerika'da evlilik, çalışma ve yaşama hakkına sahip olmak isteyen kişilerin katıldığı Green Card yani ABD Yeşil Kart başvuruları için bekleyiş sürüyor. Peki 2025 Green Card başvuruları ne zaman, nasıl başvuru yapılır?

Her sene başvuruların sonbaharda başlaması sebebiyle Eylül ayının gelmesiyle Green Card başvuru tarihi için beklentiler de arttı. Her ülkeden vatandaşın beklemeye koyulduğu Green Card (Yeşil Kart) başvuruları Ekim ayında başlamış olacak.

2025 yılı Green Card başvurularının da yine Ekim ayında başlaması öngörülmekte.


2025 GREEN CARD BAŞVURUSU NE ZAMAN?


Amerika Birleşik Devletleri‘nde süresiz yaşama ve çalışma hakkı veren Green Card başvuru Ekim ve Kasım ayında alınmakta. Geçtiğimiz sene başvurular 4 Ekim 2023 ile 7 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşmişti.

2025 Green Card başvuru tarihleri ise henüz belli olmadı.

Ancak Green Card için başvuru duyurusu yayınlandığında, https://dvprogram.state.gov/ internet adresinden yayınlanmış olacak. Tarihler belli olduğunda sayfamızda yer vereceğiz.


2025 GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Green Card almak için ise öncelikle başvuru şartlarını yerine getirmek ve başvurmak gerektiği bilinmekte. Green Card çekilişi için DV Lottery'e ücretsiz bir şekilde başvuru yapılabilmektedir. Bu nedenle resmi bir kuruma gitmeye gerek olmadan DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden Green Card başvurusu yapılabilmektedir.

Bunun yanı sıra başvuru sitesi Türkçe yerine İngilizce olduğu için tüm aşamaların iyi anlaşılması ve doğru cevaplanması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2024 Ehliyet yenileme son tarih ne zaman? Eski ve yeni tip sürücü belgesi, ehliyet başvuru ücreti!
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Emin Çıkrıkçı'ya yeni görevinde başarılar diledi

Gündem Haberleri