Ünlü bankadan şaşırtan kampanya: Başvuran herkese verilecek! Tamamen faizsiz olacak

Ülkede kredi faizlerinin yüksek oranları dikkat çekerken, ünlü bankadan sevindiren bir kampanya geldi. Kampanyaya göre o tarihten önce başvuran herkese 45.000 TL’lik nakit kredi verilecek.

Ülke genelinde bankaların vermiş olduğu faizsiz kredi seçenekleri büyük talep ve ilgi görmekte. Pek çok banka daha çok büyük müşteriye ulaşmak için çeşitli kampanyalar yaparken, bu bankalar arasında QNB Finansbank önemli bir fark yaratmayı başardı.

ÜNLÜ BANKA 45 BİN TL FAİZSİZ KREDİ SUNUYOR

QNB Finansbank Eylül ayı faizsiz kredi ve nakit avans kampanyasını resmi şekilde açıkladı.. Söz konusu kampanyaya göre yeni gelen müşteriler faizsiz 45.000 TL nakit alabilmekte. Ayrıca ödemeler faizsiz olduğu gibi taksitli bir şekilde ödemeler de gerçekleştirilebilmekte.

Finansbank bu desteği 2 yol ile gerçekleştiriyor. Bunlardan biri ihtiyaç kredisi ile 20.000 TL olarak. Bir diğeri ise taksitli nakit avans ile 25.000 TL şeklinde oluyor.

TAKSİT SAYISINI MÜŞTERİ BELİRLEYECEK

Toplamda 45.000 TL’lik nakit almış olan müşteriler, başvuru esnasında kendilerinin belirleyip karar vermiş oldukları taksit sayısına göre geri ödeme gerçekleştiriyor. Söz konusu fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin bankaya gitmeye gerekmeksizin müşteri olması yeterli olabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

500 TL’lik banknotlar çıkacak mı? 200 TL’nin hükmü sona mı eriyor?
Dolar ve euro tırmanışı sürdürüyor! 6 Eylül 2024 Cuma dolar ve euro ne kadar oldu, kaç TL?
O sigara grubuna da zam geldi, yeni tarifi 6 Eylül 2024'te uygulanacak!

Ekonomi Haberleri